Laugh Out Loud



Saya sudah banyak tertinggal. Banyak saat-saat manis tentang mereka saya tak sempat nak rakam. Sibuk dengan tuntutan harian, lupa untuk menghargai anak-anak. Keletah mereka kadang buat bingit, tapi itulah suara yang akan kita rindu kelak.

Kalian macam mana? Sudah bermain dengan mereka hari ni ?

Nota Kaki : 
Ini kejadian semalam. Ketawa yang agak melampau kemudian menangis, kemudian ketawa balik.
Pasti akan terkenang saat ini. :)





5 comments

Yan said...

ALHAMDULLILAH, akak n hubby tiap weekend akan keluar mkn. tak kira utk breakfast ke, lunch ke, or dinner. mesti kena luangkan masa. Hubby bz bebeno.

Effa Sahat said...

betul kak yan. sumtimes terlalu layan penat dan bz...tak kemana...

azieazah said...

Moment yang akan menjadi kerinduan kita suatu hari nanti....

Kujie said...

baru hantar anak balik semua ke asrama...huhuhu

kejap lagi yang sulung pula balik ke kolej...huhuhuhu

kembali sunyi sepi kat rumah...rindu gelak tawa gaduh merengek, mengadu...walau masing2 dah besar gajah - masih berkepit satu sofa tengok tv

Effa Sahat said...

Kak Azie,

betul kak. saya TRY HARD to appreciate and cherish every minutes i have with them.

Kak Jie,

Saya dan suami tak bercadang utk tambah rakyat. tp bila kenang2 nanti time dah berumur, start utk sunyi .. terfikir. But then, not decide yet.hee...