Bersiaran dari Labuan.


Bersiaran langsung dari bumi bertuah lagi hangat dari biasa - Labuan.
Tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula kampung halaman :)

Walaupun KK and Labuan, cuma dekat (dekat?) hehe, ni kali ke 3 saya pulang ke Labuan selama hampir 3 tahun berpindah ke Sepangar. Balik 2 kali tu pun untuk hari raya. Memang tak sempat kemana-mana. Balik on a day before raya, then balik ke Sepangar 2nd day raya. Tak puas hati betul .. kali ni puaskan hati, balik! Betul betul betul punya berehat di sini. A few days insyallah.

Project 365 -
A total disaster! Giler-giler failed. Macam mana ek? Terlalu banyak lobang dah ni. 
hmm... Tapi tak apa. Saya tetap akan post any gambar on day yang saya snap. Things will be not perfect. But it's what I have to offer. Hiks. (menyedapkan hati sendiri je).

The smells, the feeling, the heat, the rain, everything is so perfect and peaceful. Bunga-bunga kertas berkembangan di seluruh bandar Labuan. The view is perfect and everything is calm. When loved ones is beyond your reach, everything is in slow-mo. Giler-giler punya happy :) Senyum sampai telinga. 

Will update more tomorrow. I hope I have more time here ... 


No comments