Day 67

Day 67 :

Please don't get angry with me it's been a few days missing in action pictures. Hm...

Thousand apology kerana tak terupdate blog since, i have been constantly urusin ini urusin itu. Cerita panjang pun tak gunakan, tapi memang tak sempat nak bersantai-santai. Ini pun "melupakan" sebentar kain-kain di bilik gym yang perlu di susun dan "hilangkan" ingatan sebentar kepada kain-kain dalam washing machine yang perlu dijemur. Penat tau. Kain. Kain. Kain. Never ending.

Tadi pagi, spend time with Rin n Onie! Kata blogger, tapi lupa nak snap gambar. Chit! Tapi gambar nana and baby ada. Baby Hakim sangat comel. Tak percaya ? Cuba tengok... 

muka baby hakim lagi besar dari nana :)
Gebu semangkuk pipi baby hakim. Kesian kat mama baby hakim :) papa nya sedang berada di singapore. Tak apa, nanti Papa balik bawak perfume and handphone baru untuk mama :) *wink*

Oh Well, sebenarnya a few days missing pictures tu ada dalam hp ni, tapi tak tau tarikh dah bila ambil gambar ini, bila ambil gambar itu. Jadi sekarang tengah nak refresh balik kejadian gambar-gambar itu. 

Will update soon. 

5 comments

Daddy Ziyyad said...

no worries sis..

take your time..

kita semua kadangkala terlalu busy utk up date blog..

Yan said...

come nya baby tu.. geram tgk pipinya.

azieazah said...

Kalu dah ada agenda/xtvt lain, teruskan saja.

hidup kita bukan terlekat pada satu perkara saja...

Antara Tergelak dengan Terbahak... Hak Hak Hak Hak!

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da join awak :) follow me back ok @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/officially-2011-formula-one-drivers.html

Ayin Masliza said...

geram tengok pipi dia , macam nak gigit :)