Happy Birthday Zara Adlia Part II


Antara perkara yang paling saya tunggu-tunggu adalah, Hari Jadi. Saya memang jenis orang yang suka celebration, makan-makan, hadiah, samada memberi atau menerima, sangat suka. 

Since the last time, hari jadi Fara, kami beli kek setengah kilo, tak habis, (buat sendiri, lagi berminggu-minggu), jadi kali ni kami cuma beli 3 slices of cake, lain-lain jenis, cheese kek, blackforest dan cocktail kek. 

Celebrate memang tempat rasmi, di Pizza Hut of course. Anak-anak memang dah tau, kalau ada occasion, kami akan buat di sini. Tempat biasa-biasa je kan?


Actually, birthday girl makan sup tu je. Mama papa je melantak 2 medium size pizza. Plus my brother pun ada, jadi habis la 2 pizza itu. Oh ye, papa ada lebih lagi, ada bolognese. :)


Ini kakak yang jeles. Jeles sebab adik dapat tiup lilin. Jeles sebab adik dapat hadiah. Jeles sebab adik ada insuran besar hari ini. Tak kena marah sangat. Hehe.

No comments