A Few Good Things...

I did write something about Abah. Tapi kita simpan dulu entri itu untuk Hari Bapa yang tak lama lagi. 2nd week of June, kalau tak silap. 

Aktiviti dalam PTKK memang "packed". Bowling, Bola jaring. Tapi bola jaring saya tak sempat nak join. Hehe. Jangan marah, saya memang tak berkebolehan nak merampas bola-bola ni. Dok tengok boleh la kan. But since, hubby agak busy dengan kerja dan exams, saya skip acara itu, untuk concentrate dengan anak-anak. 2-2 dok sibuk dengan urusan luar, sian dekat anak-anak. 

Antara gambar-gambar dari FB rakan-rakan ...

With my besties. Asrin, Azura and Inoi. Bowling Time.. :)

Ladies Guest Night. With Hubby. Oh Gumuksnya saya.

Jom bergambar kaki. Tengok kaki siapa yang tercun. :) 
What matters most is ... we celebrate and enjoy life as much as we could. :)

Alhamdulillah.

7 comments

Yan said...

Lama betul tak singgah sini. pagi tadi sambil cakap nak p KK, terus ingat kat Effa.

SIhat ke?

Sibuk ye...

NM02 said...

haah la... betul cakap kak yan, lama plak tak singgah sini. hehehe

Effa Sahat said...

hehe..
bz la kak yan..
macam-macam perkara, dengan rumah, anak-anak. letih tak abis... meriah betul hidup saya.. hehehe

Effa Sahat said...

NM02,
sy dah lama tak update blog. baru tadi melawat blog NM... hehehhe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

effa..
salam takziah & Alfatihah..
sori, lama tak singgah ..

aanie said...

betul la..lama x dtg....

em, betul, hidup kena enjoy....:)

Effa Sahat said...

leily,
terima kasih dear... tak apa... hehhee... effa pun dah lama tak blog...

aanie / mama adam...
singgah selalu... :))