Entri sekadar melepaskan rasa untuk blogging.





Cuaca : Hujan , renyai , mendung , sejuk , nyaman .
Saya sangat suka cuaca macam ni. sejuk. nyaman. best gila. untuk weekdays. tapi ia sangat boring untuk weekend. end up semua rancangan akan tergendala macam rancangan astro waktu hujan "service currently not available". 

Sepatutnya boleh makan roti canai di KKIP, akhirnya makan sajalah biskut oreo "ice cream" baru untuk sarapan pagi. mama mogok hari ni. malas nak masak. tapi macam akan masak juga nampaknya. Hubby macam tak berapa sihat. demam dan sakit-sakit sendi. macam saya. minggu lalu. minggu ni, dia pula demam. bestkan lelaki demam. minta manja, di beri manja. nak makan, diberi makan. kalau saya demam... kuatkan diri sebab, kalau sakit budak-budak yang kesian. takpe, ini bukan mengeluh. ini luahan. hehehe. (apalah sangat bezanya :P mengeluh dan luahan )
since nothing much to do, (sebenarnya banyak benda nak dibuat), saya duduk tengok channel star sport (ntah apa-apa saya tgk tennis), sambil browsing di external hardisk. byk juga gambar budak-budak ni. rasa sejuk pula hati (yelah, cuaca pun tengah sejuk) tengok gambar- gambar 2 budak kenit ini membesar. Rindu masa zara baby. ihiks. tapi saya tak rindu untuk ada baby lagi. belum lagi. belum bersedia. belum ready. belum all out. 

Tertarik dengan gambar-gambar ni. sayang anak-anak mama...

p.s : rancangan petang ni, sudah tersedia. cuma tinggal namanya- insyallah. dengan izinNya juga. kalau ada rezeki terjadilah ia. kalau tidak. hehe. "kun faya kun".

akan update tentang aktiviti sabtu ini. insyALLAH.

2 comments

izazi said...

huhuhu effa, akak kalau ikutkan ke kudat tp si kecik demam la plak .. terpaksa batal. tp ada sebb juga kan, kalau berjalan hujan2 tentu tak selesakan ? end up duk umah je la ..yg penting next week akak cuti hehehe mau mengKoPI hahaha

MamafaraNzara said...

hehhe... cuti ni ke? kudat time hujan2 mcm ni, not recommended kak. jalan dia berlopak, sampai sana pun, kalau hujan susah nak cari mkn. accept mkn d hotel. hehe. next time kak... ada hikmahnya tu... get well soon amirr...