Home Studio: Jimat RM12.


Gambar home-capture untuk daftar tadika kemas tahun depan. Tahun ni kakak sekolah di Taski. Tapi, atas alasan "terbaik", insyallah, kami akan daftarkan kakak ke tadika kemas next year. Harap ada kekosongan untuk kakak. 

Ada tripod, ada kamera 'kuasa sederhana', ada pc, ada printer. Sudah cukup untuk save rm12.00. Hehe. :) 

tinggal nak beli tirai biru utk buat gambar passport mama. 

6 comments

Ayin Masliza said...

heheheh... suka lah idea tu.... studio bukak 24jam gitu

Ayin Masliza said...

heheheh... suka lah idea tu.... studio bukak 24jam gitu

MamafaraNzara said...

hehee... rajin ngan tidak je ayin... kadang tu malas gek.. rasa macam nak p kedai je. tp sekarang kena rajin.. sebab printer ever ready atas meja.

azieazah said...

Wahh kalu gitu betul2 jimat. Sebab RM12 kat kedai utk 4 keping. Buat sendiri kat rumah juga yang berbaloi.

Nanti anak2 masuk sekolah, memang nak guna gambar lagi.

“Bogel Menuju TUHAN” by Zahiril Adzim...

MamafaraNzara said...

ni baru juga print out 5 set of passport size pictures. kalau buat kt kedai.. wah.. dah melayang 50 hinggit.

:P

izazi said...

setuju sgt kan hehehe
btw dah besar dah dia ..nak masuk tadika dah
muka dia sweet :)