Tak bernafas : Menyelam di rumah.


KFC. Hari ni saya tak masak. Penat berehat di rumah. Layan DVD back-to-back. 3 filem saya tengok serentak. Z balik dari kerja, terus kami keluar makan. bawa 2 budak pink jalan-jalan. Weekend minggu ni memang 'sesak'. Tak boleh bernafas.  Dok menyelam di rumah :)


Thank Allah. Alhamdulillah.

Kakak is getting better. Tak dah marah-marah kat dia kerap sangat. Dia dah faham apa yang mama dia suka dan tidak. Alhamdulillah. 


Lepas dari KFC, singgah di pasar Filipin nak beli ikan. Tapi ikan-ikan tak ada yang menaikkan rasa dan selera. Ikan kayu banyaklah. Cuma beli ayam saja.

Lalu di waterfront KK. Tengok persembahan sumazau sekejap. Tengok tu kepala Fara. Dia memang berani sangat nak ke depan, tengok dekat-dekat. Siap senyum-senyum dengan abang-abang penari. Tolongggg lah anak mama... mahalkan skit senyum tu ....

Nak tidur awal. Mgantuk...

4 comments

azieazah said...

Kalu dah balik jalan-jalan, memang penat dan senang nak tidor. Cuma kalu letih melebihi had, kekadang susah pula nak lena.

anak no 2 tu, acuan EFFA ler, kan? :)

Nak Balik Kampung Pun Nak “Bergadoh”...?

Yan said...

best nya dapat tgk life performance cam tu.. akak suka.

MamafaraNzara said...

Kak AA,
saya penat smlm, sbb lesu je kan, dok kt umh seharian. bila keluar tu pun tak rasa fresh. lama tak bersenam ni kak...

kak yan,
betul kak yan. saya pun suka tgk life performance... especially persembahan kebudayaan ...

Alin Marlini said...

sudah lama teringin nak pegi pasar Filipin....