Amazing Days

Amazing sungguh rasanya, bila surirumah macam saya pun tak cukup masa nak update blog. Memang amazing je rasa sebab saban hari macam-macam benda nak buat dan fikirkan. Amazing kan kan kan.

Bz dengan anak-anak agak terkawal, sebab Nana pun dah pegi school setiap hari. Cuma Alia la yang saya dok angkut dan angkat ke kanan dan kiri. Sekarang ni, dok bz dengan latihan tarian Bollywood untuk malam mesra. Aktiviti tahunan PTKK. Sebagai one of member unit kebudayaan, maka wajiblah menyumbangkan gerakan ye puan-puan :P. Memang semangat unit saya ni, hujung bulan sept dan start cari steps dan praktis untuk persembahan 30 oct ni. Mak-mak orang ini sangat bersemangat. 


Oh yer, kebetulan hari ni 5 oct is birthday Ketua Unit. There, nampak tak yang tengah dokong anak yang tengah-tengah baju baby blue tu ? Punjabi Hey tau. Very the sporting. Easy to work with dan tak cerewet. Hehe. Happy Birthday Kak Shidah. Oh The cake is Steam bake by Onie. Sangat moist dan sedap. Ni rehat sekejap dari praktis tarian bollywood. Kami pick lagu "bole churiyan - K3G". hehe. Agak-agak terangkat tak punggung ? 

Er?

Okay, stop dulu imaginasi tu. hahaha.


Ini anak-anak yang sentiasa setia menanti dan menangis untuk ibu-ibu masing-masing. :)

I REALLY love this candid pic! I REALLY got to put it in here ( well at least saya tak letak kt FB kan kak shidah ? :P) 

Well, that's it for now. Nanti bila tiba masa, akan saya upload stepping bollywood Effa G, and G-G sekalian. Sekarang ni, layan aje lah Kareena Kapoor G & Kajol G dulu yea ?

Love,
Effa


2 comments

ezzahrazib said...

Amboi...tak sabar nak tengok effa n the gang menari bolliwooddddddd.....hehee...

Effa said...

hohoho.
tunggu kak ezzah... hehe.. ala saja2 je kak. dapat gak bersenam pepagi ... pastu terus berkungfu d dapur masing2. hehehe...