Hari Raya .. Raya Raya

Assalamualaikum... tak jawab dosa...
Perjalanan jauh tak ku rasa, kerna hati melonjak sama, ingin berjumpa sanak saudara, serta makan pagi yang enak semua... :)
dah tukar lagu jadinya. Balik Labuan ni macam diet suicide. Memang bunuh diet yang sudah berjaya menurunkan lemak-lemak di perut serta di paha. Balik Labuan, terus Fail.
Apa taknya, tiap-tiap pagi memang tak kan miss untuk breakfast di kedai. Makanan yang superb. Memang tak dapat nak tahan .. huhuhu ...



Tunghoon Goreng :)

Gelap la pula gambar ni. Ni la stall yang jual makanan yang sedap sedappp....


Balik ke Labuan kali ini juga membawa satu misi besar. Membawa balik seekor kucing untuk Fara n Zara. Kurus dan comel kan ? Tak apa, sekarang dia dah ada di rumah :) Jadi sekarang adalah misi untuk menggemukkan si baby coco :)

Gambar hari raya kakak n adik :)
Makin besar anak anak mama. Sayang korang!

Labuan masih seperti dulu. Udara pagi tetap seperti dulu. Sewaktu saya bangun pagi untuk berjalan kaki ke sekolah. Rindu saat saat itu.

Tempat jatuh lagikan di kenang .. inikan pula kampung halaman.

4 comments

Cik Ila said...

kucing tu nnti msti jadi gemuk kan?hee ;)

Effa said...

ye cik ila... dia sangat manjaaa....

Sya Haina said...

Kucing tu nak seakan2 dengan Sya punya Bella... refer to my page.. =)

Oleh kerana tade real kid buat masa sekarang so hari2 jadi tidak membosankan dengan kehadiran si Bella dan Randy tersayang....

kepada si baby coco di atas... cepat2 temuk yer... =)

Effa said...

hi sya haina... embrace the moment ... huhu.. ada rezeki ada real kids nanti.. tak menang tangan wa cakap lu....