still in healing process

Assalamualaikum..

Mood sudah stabil, cuma masih dalam awan ke 6. Awan tak besh. Some sort of selfhealing process. Malas nak difikirkan tentang canangan orang. Mungkin dia rasa dia best, silakan. I ll be so honoured to make you feel that way.

Stop. Sudah.

Bagi meringankan kesesakan hati dan perasaan, sang suami dengan baik hati bawa saya dan anak-anak dinner di luar semalam. And then, pegi urut kaki di refleksologi. Setelah berkurun tak pegi urut kaki. Siap budak yang urut kaki saya semalam tu .. tegur. Kulit mati di kaki saya memang TERBAIK. hahaha. Teruslah saya buat foot scrup. Habis 80 hinggit. Ishk.... Nak menyesal pun tak patut. Kaki sudah halus. Tapi 80 hinggit tu dik non....

Sudah belajar untuk jadi kedekut dalam hidup. Kedekut la perkara-perkara  yang wajar. "In case i didnt die tomorrow". There's a lot of possibilities for tomorrow. Of course kita mengharapkan "hanya yang terbaik", "Terbaeek", Lot's of love and happiness. Yet, tomorrow remain a mystery.

I have to get prepare my house, coz next week will be a busy week. Hubby will be outstation. Sekembalinya dari KL, my mother in law and her cousin will be visiting us for 1 week. Wah. Mesti ada trip ke mana-mana, at least ke Kundasang. But then, still undecided. Nak tengok jadual sang suami jugak. Jadual saya dan anak-anak jangan la concern. Kitorang eveready :)

Tentang sekolah Nana. Masih menunggu KEMAS untuk annouce bayar yuran and segala. And for her extra, kena lah mencari nanti kelas tambahan di luar yang sanggup mendidiknya. For the time being let her at home and i ll be home tutoring dia lah skit-skit. Maknye ni memang malas. tapi saya tak benggap ok :P

Oklah untuk celoteh pagi ini, karang petang kalau ada story morry, I ll write some more...

ps: ada sapa-sapa boleh bagi idea... galaxy tab 10.1 tu best atau blackberry ? :P hati gatal!

3 comments

Darlene JH said...

galaxy tab, darling!

Effa said...

Got it.... Alhamdulilah....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.