Day 1 2012

 Jelingan tepi

Jelingan bawah

Sudah berlalu 2011. Sekarang sudah 2nd January. Pantas sungguh masa berlalu. Macam sekelip mata saja. Anak anak pun sudah membesar bagai johan. Hehe. Tapi saya pula semakin tua sebab asyik nak kena bising kat anak anak. (saya memang kuat membebel). Sian kat anak anak saya.

Azam tahun baru ? I don't have one. I don't intend to have any. Sebab secara puratanya saya akan lupa tentang azam itu selepas 3 minggu. Dan pada new year akan datang, saya sudah langsung tidak ingat apa azam saya pada tahun sebelumnya. Jadi, sekarang, tak ada lebih bagus. Sama je kan. Hehe.

Just do it!

Selamat tahun baru semua. Semoga esok lebih baik dari hari ini. Live everyday of your life. :)

Setiap hari itu bermakna. 

Serius! Saya tak tipu! :)


4 comments

cheqna said...

selamat tahun baru..
azam cheqna??
nak tukar title CIK kepada title PUAN
insyaallah =)

Azian Elias said...

selamat tahun baru effa..

u sama mcm akak. tak de azam baru.. just let it flows.. ikut kan saja.. but apa2 pun travel plan dah bersusun..hee

Effa said...

cheqna, good luckkk !! semoga tercapai segala hasrat...


Kak Yan, bestnye.. kak yan memang suka traveling... sy suka gak .. tapi selalu tidak berplaning ...

Rozita said...

Selamat tahun baru effa