Random #1 - Stalker

Finally, I make up my mind, change the url for my beloved blog. I have a very serious stalker which i hate to call her friend. Stalking all this while, kendian telling me not do to this and not to write that. Hmm.. apa masalah dengan orang ini ? Apa yang saya tulis semestinya tidak ada kena mengena dengan sesiapa, since, now, saya tidak lagi menulis tentang perasaan peribadi di FB atau di Twitter. So, blog is the only place that i call "private".


Tapi tidaklah membuta tuli menulis perkara peribadi yang mengaibkan diri atau orang lain. Sekadar perkongsian biasa. Tapi masih juga di "hakimi". Ergh.


Susahnya nak mencapai kepuasan hati orang. Betul kata bijak pandai, kalau mencari kepuasan hati orang pasti akan merana. Obviously, tiada yang akan berpuas hati.

Tapi.

Saya terima teguran itu, dan inilah hasilnya, tadaaaa... (kecuali dia pandai nak p google blog ni lah kan). Haishhhh... Memang ralat sebab regular readers, eh, hehe, ada ke regular reader, mesti akan hilang punca kemana perginya saya. Saya tidak kemana-mana, bersembunyi skit saja ni. Kalau ada yang masih celik, pasti akan nampak saya ada disini.


*senyum sendiri*.


Saya tidak kemaruk follower, jadi kurang pengunjung tidak menjadi masalah. Malah mungkin ia akan memberi saya lebih ruang untuk menulis dengan lebih ikhlas dan terbuka tentang hari-hari yang saya lalui.


suka, suka, suka.


Recently, aktiviti kat sini terlalu pack. Rasa macam nak lari ke kaki gunung kinabalu and froze to death di situ. Letihnya melayan segala-galanya. Antara perkara yang best sekarang, hang around di rumah dengan zz and anak-anak. We just love to stay at home sekarang. Baca Quran bersama-sama, tengok movie back to back sama-sama. Heaven :)


Kak janna, nonie and a few others, ill contact them to tell the new url. I love to share with them. Sebab terasa mereka suka bila saya suka , walaupun mereka kawan jauh. :)











2 comments

Kujie said...

tadaaaakkk... jumpa pun

moga selesa utk kepuasan diri sendiri

Norf said...

ishk kak jie... kak jie tererr... otai.. mmg cari mencari ni kawan baik encik google :P