Bebel random

Oleh kerana tidak masak, tidak mencuci kain, tidak berjalan-jalan, tidak buat apa apa,
saya bersiaran 2 kali hari ini, secara eksklusif ko... hahahha... mentang-mentang wifi free.. 


Tadi leka leka blogwalking, tetiba ingat ada coupon breakfast kat coffee house kat bawah. Bukan apa, kang tetiba anak anak lapar kang... sapa yg carba marba? saya juga kan? jadi haruslah kelam kabut mandikan anak-anak bawa mereka breakfast. Walaupun derang makan sangat sikit kerana makanan pun, asalkan ada makanan je kelihatannya kat hotel ni. haish ... Kalau bukan sebab swimming pool, rela kot tinggal kt hotel yg banyak kat Lumut ni. Tapi memang susah nak cari hotel yang berkenan di hati di sini... apa apa pun, tak yah nak complain sangat... kira oklah tu... 

memang sangat mencabar melayan kerenah 2 budak dora saya ni. banyak cakap, dan tidak mengikut arahan. Penat otak. Tapi apa apa pun, sayang sangat kat derang berdua ni...

apa lagi nak bebel.. nantilah, ada idea saya bebel lagi.. heheheh

No comments