Bersiaran dari Lumut

Dah lama tak online. Bukan masa tak ada, masa memang terisi  dengan macam macam,
ada masa tapi malas pula nak on pc atau lappy untuk online. 
dengan anak ku yang bermacam  ragam. 


Sekarang kami bercuti-cuti diluar waktu cuti. Papa ada kerja di Lumut, sebab kali ni papa outstation agak lama, lama pun tak la lama sangat, seminggu je, tapi papa take opportunity bawa kami lawat my mother in law. Sambil-sambil kami jalan-jalan la skit-skit. In between the time.

The kids sangat happy, lelebih lagi kebetulan trip ni sama sama dengan atuk darling dari brunei. Memang tak di rancang, tapi itu lah namanya rezeki. Atuk darling memang saja berjalan di KL, bila berinstagram, so derang pun boleh detect kami ke KL. Hehehe... so, anak2 sangat happy.


Sekarang anak anak sedang tidur. Papa pula pergi kerja. Seharian lah kami di bilik hotel. Nasib baik ada wifi. Memang selamat la. hehe. Petang nanti bawa anak anak gi mandi swimming pool. Oklah .. nanti ada time update lagi .. :)

No comments