Cerita Jumaat Lepas

Assalamualaikum,
Ini sebenarnya cerita hari jumaat lepas. Hari Papa Nana and Alia balik dari outstation. Flight Papa petang, jadi sampai KKIA pun dalam jam 5 ptg, terus cari station untuk berbuka puasa. So, fikir punya fikir, lama juga saya fikir, dari pagi-pagi lagi.. hehehe, so, decide untuk sungkai di Grace Point Sembulan. Nasib baik tak jammed dan still ada table and sit. Just on time kami sampai order, masuk waktu maghrib, makanan pun sampai.

Sambil makan sambil menyelam. :) hehehe ada google dia bawa, apa motif pun kurang arif mamanya.

Adik choose to eat SOTO AYAM, yang akhirnya mama yang habiskan...

Actually papa tak beli apa2 untuk derang trip kali ni. Ehem. Trip kali ni papa beli untuk mama sorang je sebagai tanda keikhlasan dan kasih tidak berbelah bagi hehehe, tapi budak 2 orang ini sudah bising-bising. Papanya kesian la pula... So singgah Metrojaya Suria Sabah untuk belikan derang. Tapi BUKAN MAINAN. Sebab sengal mengemas mainan derang. Belikan beg, boleh bawa tuition atau jalan2. :) so, both are happy! :)

Supper @FULLHOUSE :)
Mama pakai merah mak ngah hari tu, khas untuk jemput papa hehehhe. berbaloi sebab dapat hadiah. Nanti entry lain citer pasal hadiah dari KL ok?


2 comments

Lily@MamaZaraZareef said...

arituh nak tanye dok base mane, tp asyik lupe jek..rupenye duduk kat kk eh..awk org mane ek..mmg org sabah ke or org semenanjung..

btw, comel beg baru 2 princess ni..pinky2 lagi..klu zra kompem suka jugak..hihihi

Norf @ Effa said...

lily, saya dok kat basa navy di teluk sepangar .. org labuan .. hehhe. tapi arwah ayah org , melaka .. jadi 2 2 bahasa boleh aje ;)