Adam dan Hawa - Fever

 
Saya tengah demam. Demam drama bersiri Adam dan Hawa lakonan Aaron Aziz dan Nadiya Nissa. Drama bersiri adaptasi dari novel Aisya Sofea. Saya ni bukan jenis layan novel melayu. Tetiba terasa nak baca novel tu. Aduhai... mana nak cari ?
 
And Aaron Aziz kan... and nadiya Nissa .. I tell you gabungan yang sangat sesuai dan serasi. Saya secara peribadi rasa gandingan mereka sangat sweet. Sweet. Sweet. Sweet...
 
Tapi tapi tapi, saya tak ada astro mustika HD kan.. so, saya adalah antara penonton dari YouTube saja. (hello bukan salah saya ye.. saya sedang tunggu astro untuk upgradekan saya ke astro beyond), bila bila bila?
 
Hopefully sebelum habis 80 episod Adam dan Hawa.
 
Setiap Isnin-Khamis 10.00 Mlm.
:)
 
ps: sekarang dah 4 episod. Mlm ni episod ke 5.

No comments