Selamat Tinggal Comot


Assalamualaikum,
 
Semalam petang, Comot (Rujuk kucing di atas) sudah selamat di serahkan kepada penjaga barunya. Kami pun tak berkemampuan nak menjaga sehingga berkucing-kucing di rumah, and ada yang sudi yang adopt Comot, so, Encik Husband setuju saja lah.
 
Comot sekarang sudah ada nama baru. Bubble =)
Tapi Comot memang macam faham je, bila saya cakap kat dia,"lepas ni, comot duk dengan tuan baru tau, jangan nakal-nakal, jangan susahkan orang tau". Dia tengok saya dengan 1 kind of look. Kesian sangat.
 
Penjaga comot yang baru pun bukan orang lain, anak buah saya je. Anak buah saya belajar di Politeknik berdekatan, jadi boleh juga melawat2 Comot nanti.
 
Semoga Comot/Bubble happy dan sihat bersama Tuan baru...

No comments