We Are Young - Adiks

Take 1.

Take 2.

Take 3.
Baru betul !

3/10
Just the 3 of us. The "young" people in Mahat Family. Effa Mahat, Alif Mahat, Nora Mahat.

My little Sister. Norafezah Mahat.

Sama tak muka kami? Saiz? Sudah tentu la berbeza. Sorang bolat, sorang kurus keding. Ini adik saya satu ayah tapi lain mak. Tapi kami sangat sayang menyayangi. Chewah. Alhamdulillah. Adik saya ni solo lagi. Sapa berkenan, bolehlah hantar permohonan. Hehehe.

Dah lama tak jumpa. Eh? Baru juga jumpa masa hari raya. Tapi masa hari raya tu sekejap sangat. Tak sempat nak heart-to-heart talk. Bergurau sendek. So, kebetulan dia datang ke KK, Husband saya pun outstation, so, kami meet up- family reunion. Sekejap pun jadilah. Thank you kak Dee. Sebab belanja kami makan Kenny Rogers. 

Semoga silaturrahim antara kami kekal sampai ke Syurga Allah.. Aminnn...










2 comments

Fa Ezza Erika said...

Heheheh.. Always young! !!

nonie said...

Serupa tapi x sama :)