Pizza Hut Delivery Indah Permai - Terbaik lah!

 
Pizza Hut Delivery - Terbaik. Kerana letih dan malas, akhirnya mengorder Pizza Hut Delivery. Cayalah, Sepangar ada PHD. Hehe. Penat ooo semata-mata nak gi kuar dari base nak gi makan pizza kat 1 borneo. Ini ada delivery, alhamdulillah, ada gak masa untuk saya mengupdate blog. Memang super pintar la! :)
 
Expected Time Arrival di rumah is 45 mins after order. Tapi sampai awal 10 minit. Sampai je terus bedal. Dalam masa 45 minit order-delivery-abis di makan :) hahaha....
 
 
Kepada yang teringin nak order delivery ni boleh la dial , 1300-82-2020. :)
 
Bye!
 

6 comments

lensa said...

semuanya dihantar hingga depan pintu.... mudah hidpu zaman sekarang ni

Norf @ Effa said...

betul... kot2 dulu ada sekarang agaknya lagi ramai tak reti masak :)

azieazah said...

Sori Effa, lama tak mengomen sebab Kak Azie terlepas pandang awak dah ada blog baru. Patut blog lama tu tak gerak... kan?

azieazah said...

...atau bloglist kat blog saya yg mengong? Tak bergerak padahal blog tu sentiasa diupdate... oh sori.

azieazah said...

Rupanya.... kena delete yang lama, add baru. Baru nampak updating tu.

Norf @ Effa said...

Kak aa..

Tu lah perangai sy. Suka ubah2. pasni dok diam2. Tak leh ubah2. hehe