Kira duit...


Tahukah anda, hari pertama persekolahan untuk darjah satu, Murid-murid darjah 1 ini akan diberi ujian LINUS ( perkataan ini stand for apa, saya kurang pasti, tapi yang pasti, dia akan bagi ujian asas BM dan Math). So, OK. Masa saya daftar dan bayar segala jenis yuran untuk sekolah Nana last month, Cikgu sekolah dah sound awal-awal kat sana, untuk bagi preparation kat anak. Dan kelemahan yang biasa diperhatikan katanya, bila murid-murid ni di soal tentang duit. Er? 

Dan memang pun.... Nana belum pandai handle duit lagi. Minta 80 sen pun... adui.. pening mama. 


 bila disoal mula la bergaru hidung la, muka la, rambut la. 
.
.
.


 nampak macam confidennnnn je ni.


hopefully, boleh guide dia within this month... 


No comments