ABC about Alia





Saja saja je nak update cerita tentang baby besar yang sudah nak masuk 3 tahun ni. Apa? 3 tahun? Yea. Anak kecil saya sudah nak masuk 3 tahun. Cepatnya masa berlalu. Ertinya saya sudah tinggal di Kota Kinabalu untuk 2 tahun 8 bulan yang panjang. fuhhhhh....


Aktif, Bulat, Baby, Comot, Dibo, Eeeee! nak gigit, Funny... okay dah dah.


Your birthday is coming my sweet baby....

Senyum

Last night, sebelum tidur, selalu saya dan anak anak berbual-bual, sementara papanya masih sedang buat kerja.

nana : Mama... besok boleh tak nana 1 kali je.

Mama : 1 kali apa ?

nana : 1 kali tak pegi sekolah ... ~senyum

Mama : Tanya papa ...

nana : Tak ape lah...

Walhal si papa dengar je apa yang dibualkan. SO this morning, the father, said to me, "nana's being good kan recently. Kasilah dia rest today"

Bertuahkan betul nana. Hahaha. Okay. Jangan stress Mama. Senyum.