Bebel random

Oleh kerana tidak masak, tidak mencuci kain, tidak berjalan-jalan, tidak buat apa apa,
saya bersiaran 2 kali hari ini, secara eksklusif ko... hahahha... mentang-mentang wifi free.. 


Tadi leka leka blogwalking, tetiba ingat ada coupon breakfast kat coffee house kat bawah. Bukan apa, kang tetiba anak anak lapar kang... sapa yg carba marba? saya juga kan? jadi haruslah kelam kabut mandikan anak-anak bawa mereka breakfast. Walaupun derang makan sangat sikit kerana makanan pun, asalkan ada makanan je kelihatannya kat hotel ni. haish ... Kalau bukan sebab swimming pool, rela kot tinggal kt hotel yg banyak kat Lumut ni. Tapi memang susah nak cari hotel yang berkenan di hati di sini... apa apa pun, tak yah nak complain sangat... kira oklah tu... 

memang sangat mencabar melayan kerenah 2 budak dora saya ni. banyak cakap, dan tidak mengikut arahan. Penat otak. Tapi apa apa pun, sayang sangat kat derang berdua ni...

apa lagi nak bebel.. nantilah, ada idea saya bebel lagi.. heheheh

Bersiaran dari Lumut

Dah lama tak online. Bukan masa tak ada, masa memang terisi  dengan macam macam,
ada masa tapi malas pula nak on pc atau lappy untuk online. 
dengan anak ku yang bermacam  ragam. 


Sekarang kami bercuti-cuti diluar waktu cuti. Papa ada kerja di Lumut, sebab kali ni papa outstation agak lama, lama pun tak la lama sangat, seminggu je, tapi papa take opportunity bawa kami lawat my mother in law. Sambil-sambil kami jalan-jalan la skit-skit. In between the time.

The kids sangat happy, lelebih lagi kebetulan trip ni sama sama dengan atuk darling dari brunei. Memang tak di rancang, tapi itu lah namanya rezeki. Atuk darling memang saja berjalan di KL, bila berinstagram, so derang pun boleh detect kami ke KL. Hehehe... so, anak2 sangat happy.


Sekarang anak anak sedang tidur. Papa pula pergi kerja. Seharian lah kami di bilik hotel. Nasib baik ada wifi. Memang selamat la. hehe. Petang nanti bawa anak anak gi mandi swimming pool. Oklah .. nanti ada time update lagi .. :)