We Are Young - Adiks

Take 1.

Take 2.

Take 3.
Baru betul !

3/10
Just the 3 of us. The "young" people in Mahat Family. Effa Mahat, Alif Mahat, Nora Mahat.

My little Sister. Norafezah Mahat.

Sama tak muka kami? Saiz? Sudah tentu la berbeza. Sorang bolat, sorang kurus keding. Ini adik saya satu ayah tapi lain mak. Tapi kami sangat sayang menyayangi. Chewah. Alhamdulillah. Adik saya ni solo lagi. Sapa berkenan, bolehlah hantar permohonan. Hehehe.

Dah lama tak jumpa. Eh? Baru juga jumpa masa hari raya. Tapi masa hari raya tu sekejap sangat. Tak sempat nak heart-to-heart talk. Bergurau sendek. So, kebetulan dia datang ke KK, Husband saya pun outstation, so, kami meet up- family reunion. Sekejap pun jadilah. Thank you kak Dee. Sebab belanja kami makan Kenny Rogers. 

Semoga silaturrahim antara kami kekal sampai ke Syurga Allah.. Aminnn...










Short Entry

 
Hari ni kakak Nana ada Sambutan Hari Raya dan Sambutan Hari Kemerdekaan. Jadi pakai baju cantik hari ni. Happy sangat dia. Bangun pun sendiri, tak payah mama susah payah nak bangunkan. Adik pula "suka" nak ikut-ikut pakai baju kurung walaupun di rumah. Lantoklah...
 
;)

Selamat Tinggal Comot


Assalamualaikum,
 
Semalam petang, Comot (Rujuk kucing di atas) sudah selamat di serahkan kepada penjaga barunya. Kami pun tak berkemampuan nak menjaga sehingga berkucing-kucing di rumah, and ada yang sudi yang adopt Comot, so, Encik Husband setuju saja lah.
 
Comot sekarang sudah ada nama baru. Bubble =)
Tapi Comot memang macam faham je, bila saya cakap kat dia,"lepas ni, comot duk dengan tuan baru tau, jangan nakal-nakal, jangan susahkan orang tau". Dia tengok saya dengan 1 kind of look. Kesian sangat.
 
Penjaga comot yang baru pun bukan orang lain, anak buah saya je. Anak buah saya belajar di Politeknik berdekatan, jadi boleh juga melawat2 Comot nanti.
 
Semoga Comot/Bubble happy dan sihat bersama Tuan baru...