New Day has come

Assalamualaikum ...

Sudah lama betul rasanya tak menulis di sini. Macam dah hilang skill nak menulis (baca: mengarang blog). Dah tak smooth. Dan sempat rasa , apa nak tulis kat sini?

Tapi... perasaan nak menulis blog, kembali membuak buak. ahah. Tapi menulis blog bukan macam dulu-dulu ye, boleh hentam saja apa nak tulis. Sekarang ni, akibat tangan, hidup boleh binasa. Jadi pesanan untuk diri sendiri dan kawan-kawan juga, kalau nak share tentang kehidupan atau apa saja di blog, harus lah, jangan ada "name" mention. Kang tak pasal-pasal kena saman bagai. Tulis tentang diri, anak-anak sudah - selesai - publish. Orang pun bosan nak baca. Jadi tak leh nak dijadikan isu . hehe..

Saya rasa, saya akan buat "come back" dalam penulisan blog. (wahhhh.. come back gitu). Saya akan bergiat aktif semula. Dan sekurang-kurangnya saya akan menulis satu entry untuk setiap hari. (ohkay, kita tengok nanti...semangat macam membara, tapi ... ahah! ) Tapi terpulang juga kepada keadaan laptop ini, sihat ke tak, dan ada di sisi atau tak. Dan ada wifi atau tak.

Okay, jangan jemu baca tentang saya nanti. until tomorrow. Byeee....

teaser : Gambar Ammar Ucop. Stay tune for moreeeee....


5 comments

Balqes nazri said...

Assalamualaikum..haihaihai puan effa

Balqes nazri said...

Ammar ucop yg cumel

Balqes nazri said...

Cumel cumel cumel

Balqes nazri said...

Assalamualaikum..haihaihai puan effa

effa zz said...

waalaikum salam jahhh... hahahah....