Weekend Post : Upperstar


 Its been agesssss... ( Sssss stands for lama gila tak jejak kaki ke UPPERSTAR ). Buat teman-teman yang di Semenanjung, mungkin tak familiar dengan restorante ni. Ini restoran western food. Harga berpatutan dengan kualiti dan kuantiti makanan yang derang serve. Saya memang peminat western food, jadi UPPERSTAR ni satu favourite spot. Nana dan Alia pun suka, sebab restoran ni ada pc and wifi (free) di meja yang berada di dinding. Dan memang restoran ni selalu penuh, jadi hari berkenaan, kami pegi, tak dapat meja yang ada pc... dapat makan saja.

Restoran ni agak happening dengan lagu ala-ala groove, ada Astro sport (utk golongan muda), dan ada pc n internet. Gambar kt atas chicken chop. Takde gambar makanan lain, sebab kami order 3 chicken chop. Takkan nak snap 3 3 chicken chop kan? hahahha...


 Ammar kuar berair liur. Teori saya, saya teringin nak makan kat sini, tapi tak sempat masa mengandungkan dia . hahahaha.
 Peace....
Kakak Nana, makin chubby sekarang. :)

No comments