06.03.14 - PRELOVED : Toyota Sewing Machine , I am selling it.

Assalamualaikum,

-Hari ni sepatutnya bawa Ammar gi cucuk untuk 3 bulan. Tapi takde elektrik pula tiba-tiba, dan, kesudahan nya, bertangguh ke esok hari lagi.

-Saya sudah nekad untuk put on sale- my TOYOTA  Sewing Machine. So, kalau ada sesiapa berminat sila whatsapp saya ye. Saya baru beli MAC 2013, tapi memang tak guna lagi. Sbb sejurus selepas saya beli tu, saya dapat tahu saya mengandungkan Ammar. Jadi nya, dilarang untuk menjahit2. 


Am not going to have another tukun in ze house. Need to clear up some space. Untuk kemudahan Disember ini. hehehehe.

Harga, boleh nego. I bought RM900. Jadi boleh la nak nego2. 

Calling2 or leave a comment. Thank you! :)


3 comments

N.Aima K said...

tukun aaaaa... artifak pun buli tu kalau telampau lama di simpan huhu

iya ada baby baru sudah saya tapi nda lama lagi mau jadi toddler sudah.. ko pun ada baby baru juga sudah..tahniah yang tertunda!!

Lily@MamaZaraZareef said...

salam..dah lama tak singgah sini..dah ada baby boy baru rupenyer yerr..congratssss!!! cumel baby ammar..hihi

effa zz said...

N. Aima...

hahaha.. mimang. nda la lama tapi setahun la juga.

tq tq...

Lily...
masa berjalan pantas... semua orang dah tambah rakyat... hehehe