Little note For Zara : Happy Birthday Adik!


 Menjadi anak ke-2 dalam 3 adik beradik, Umi tahu, adik terpaksa jadi anak yang berdikari dan pandai membawa diri, walaupun, belum masanya... kan?
Menjadi anak ke-2 ni juga, bermaksud adik kena berkongsi kasih dengan kakak dan adik Ammar, tapi adik redha sebab adik sayang kakak dan adik Ammar kan ?

Dan Umi tahu, adik sangat sayangkan "famili" adik. 
Adik special sebabbb... Birthday adik, is on 11 April, tak sama dengan kakak n adik Ammar, and adik akan dapat celebrate sepenuhnya sendiri.
Tapi, adik mmg tersangat special di mata Umi, sebab adik tak meminta yang berlebihan atau yang bukan2. 
"adik nak ape untuk birthday adik?"
"buku yang kosong .. boleh tak umi?"
Terpaku Umi dengar. 
"itu saja?"
"itu sajalah, adik takde duit nak beli mainan mahal dan adik dah besarrr"
Clever Alia! 

On this special day, for a very special Alia, 
Umi doakan semoga Alia dipanjang umur, dimurahkan rezeki, menjadi anak yang solehah... dan berjaya di dunia dan akhirat.


Umi tahu, Umi bukan contoh yang baik, tapi Alia jadilah orang yang lebih baik. Alia sayang, Umi sayang Alia. 

And of cos, kamu berdua juga. Tanpa kamu, siapalah Umi. 

Love Always.

Umi.

2 comments

Lily@MamaZaraZareef said...

ehhh..baru peraasan bday alia sama dengan zara ker rupenye..just beza tahun ek..hehehehe..nway, happy bday to alia..gud girlnya die..sejuk perut mama mengandung kan..=)

effa zz said...

dah lama perasan.

nama pun sama...

heheheh..
kebetulan kan ? :))