Weekend Post : Upperstar


 Its been agesssss... ( Sssss stands for lama gila tak jejak kaki ke UPPERSTAR ). Buat teman-teman yang di Semenanjung, mungkin tak familiar dengan restorante ni. Ini restoran western food. Harga berpatutan dengan kualiti dan kuantiti makanan yang derang serve. Saya memang peminat western food, jadi UPPERSTAR ni satu favourite spot. Nana dan Alia pun suka, sebab restoran ni ada pc and wifi (free) di meja yang berada di dinding. Dan memang restoran ni selalu penuh, jadi hari berkenaan, kami pegi, tak dapat meja yang ada pc... dapat makan saja.

Restoran ni agak happening dengan lagu ala-ala groove, ada Astro sport (utk golongan muda), dan ada pc n internet. Gambar kt atas chicken chop. Takde gambar makanan lain, sebab kami order 3 chicken chop. Takkan nak snap 3 3 chicken chop kan? hahahha...


 Ammar kuar berair liur. Teori saya, saya teringin nak makan kat sini, tapi tak sempat masa mengandungkan dia . hahahaha.
 Peace....
Kakak Nana, makin chubby sekarang. :)

New Day has come

Assalamualaikum ...

Sudah lama betul rasanya tak menulis di sini. Macam dah hilang skill nak menulis (baca: mengarang blog). Dah tak smooth. Dan sempat rasa , apa nak tulis kat sini?

Tapi... perasaan nak menulis blog, kembali membuak buak. ahah. Tapi menulis blog bukan macam dulu-dulu ye, boleh hentam saja apa nak tulis. Sekarang ni, akibat tangan, hidup boleh binasa. Jadi pesanan untuk diri sendiri dan kawan-kawan juga, kalau nak share tentang kehidupan atau apa saja di blog, harus lah, jangan ada "name" mention. Kang tak pasal-pasal kena saman bagai. Tulis tentang diri, anak-anak sudah - selesai - publish. Orang pun bosan nak baca. Jadi tak leh nak dijadikan isu . hehe..

Saya rasa, saya akan buat "come back" dalam penulisan blog. (wahhhh.. come back gitu). Saya akan bergiat aktif semula. Dan sekurang-kurangnya saya akan menulis satu entry untuk setiap hari. (ohkay, kita tengok nanti...semangat macam membara, tapi ... ahah! ) Tapi terpulang juga kepada keadaan laptop ini, sihat ke tak, dan ada di sisi atau tak. Dan ada wifi atau tak.

Okay, jangan jemu baca tentang saya nanti. until tomorrow. Byeee....

teaser : Gambar Ammar Ucop. Stay tune for moreeeee....