Yuhuuuu...


Hello Hye
Haha lama nya tak update blog. Tetiba update letak gambar hensom pakai spek rayban ... cecece. Bagi can okay ? Promise gambar ni je aku letak lepas ni, tak letak. hehehe

Sepanjang mendiamkan diri dari blog ini, bukan nya tak aktif online. Cuma lebih kepada instagram, FB (pun dah slowly berkurang). Ntah la, rasa bosan dengan perkara yang sama. Sometimes aku rasa tak best nak online FB sangat sebab lebih banyak menurunkan motivasi dan moral aku berbanding menaikkan motivasi. Begitu lah.

Di blog plak, aku tak tau apa aku nak merepek. Tk macam dulu, ada bnyk masa nak merangka ayat merepek. hehehe. sekarang sudah tua. sudah lebih fokus pada yang baik2. cewah...

AND sekarang aku dah start bisnes. Kecil2 je. Jangan la senyum sinis kawan. Aku nak gak berjaya macam orang lain. Kalau tak gerak sekarang, takkan aku expect aku maju di masa depan kan ? 

Slow nanti aku letak gak barang2 yang aku jual kat sini. heheheh... nak letak tak nak letak tak ? 

... yay or nay ? 

mood itu ke laut

Kemanakah mood untuk mem-blogging itu menghilang ? Aku pun tak pasti.

1. sebab aku malas nak bukak komputer hubby yanggggggg screen dia adalah LCD TV yg ntah berapa inci. Hubby ni adalah peminat flight simulator. So, kalau monitor biasa2 tu dia kata tak cukup realistik. Konon dia pilot, aku stewardess. how sweeettt. pramugari pakai baju kelawar khennn? :P

2. sebab aku malas nak buka lappy dia yg sangat la lambat nak start window. kekadang dah tunggu lamaaaaa, tetiba kena restart balik ? so the moods gone before clicking any browser pun. tsk. tak best sangattttt..

So, korang tau, aku sangat2 la rindu untuk mem-bloggin lagi. macam dulu2. cuma nya kalan nak mem-bloggin itu kena la dalam keadaan yang cepat dan tangkas. Sebab aku ada handbag yang tangkas dan lasak. :)

tapi inshALLAH, mood itu akan kembali semula. korang rasa?

:)