Malissa Kiss White Me Up


First time nak buat review product, nebes. For the record, aku dah pakai Malissa Kiss masuk botol ke 2. Tapi Sebelum tu dah pakai sebotol KISS COLLAGEN. KISS COLLAGEN ni packaging lama. Ceritanya, dia dan re-branding sebab di Thailand sudah banyak skincare yang menggunakan nama "kiss", jadi Kiss re-branding kepada MALISSA KISS. MALISSA KISS ni lebih "mild" sebab boleh digunakan 3-4 kali seminggu, berbanding KISS COLLAGEN. KISS COLLAGEN mmg boleh pakai tak lebih 3 kali seminggu.. kalau tak kulit jadi mengelupas. Tapi dengan MALISSA KISS ni, boleh pakai setiap hari. Yeaaaa.....



Apa yang akan anda rasa selepas pemakaian MALISSA KISS. Kulit akan rasa lebih lembut, lebih cerah dan lebih anjal. Dan saya suka pegang kulit saya setiap pagi selepas semalaman menggunakan MALISSA KISS. KISS mmg terkenal dengan mengurangkan jerawat dan mencerahkan kulit, sememangnya MALISSA KISS lebih "best" dari KISS yang lama.



MALISSA KISS diperbuat dari bahan2 semulajadi yang sangat lembut walaupun untuk kulit yang sensitif. Jom kita tengok bahan-bahan yang terkandung dalam MALISSA KISS.


1. Ekstrak Pueraria Mirifica
Membantu menjadikan kulit lembut dan bercahaya (glowing and dewy)

2. Sel ekstrak batang bunga putih Madonna Lily yang berfungsi mengurangkan jeragat atau bintik-bintik hitam (melanin) dan juga sebagai agen anti-oksidan.

3. Ekstrak Barley -
Berkesan mengurangkan kedutan di muka.

4. Lidah Buaya -
Membantu menenangkan kulit wajah dan membuatkan kulit lembab dan halus.

5.Ekstrak Red Algae -
Membaiki dan mengembalikan kulit dari sinar matahari.

6.

Toujours Advanced IN KOTA KINABALU


Assalamualaikum korang semuaaaaaaa....

Bergema2 macam masuk gua. kot-kot dah lupa. kot kot dah delete link kita ek. 

hehehe.

Korang-korang meh sini, nak citer pasal Toujours Advanced. Apa itu ? hehehe... 

meh duk sini rapat-rapat.


Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah akan dapat dilihat dengan jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu dan kulit tidak lagi kusam.

Mengecut dan menghilangkan jerawat.

Memudarkan parut jerawat dan jeragat

Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.

Kecilkan pori-pori di wajah.

Kulit semakin berseri dengan glowing efek dan cerah sekata seluruh badan.

Memperbaiki dan memperbaharui sel sel kulit mati 

Menganjalkan kulit dan kurangkan kedutan. Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah saja, juga perhatikan juga perubahan positif pada buah dada dan punggung (bagi wanita)

Penurunan berat badan apabila metabolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.

Semakin hari kandungan kolegen dalam badan kita berkurangan... Toujours Advanced Collagen Shots Terbukti tingkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.
.....

Selain itu, Toujours Advanced juga mempunyai kelebihan dari segi kesihatan.

1. Menstabilkan tekanan darah dan tingkatkan sistem imunisasi dalam badan.
2. Membantu menguatkan sendi-sendi
3. Membantu merawat resdung dan kencing manis
4. Membantu merawat dan mencegah kanser 
5. Membantu merawat dan mencuci buah pinggang.


... 
KORANG2 YANG NAK CUBA, TERUTAMA YG TINGGAL D KOTA KINABALU, 
BOLEH LAH WHATSAPP SAYA DI 011-1400-9605 OKAY ?

HEHE..