Toujours Advanced IN KOTA KINABALU


Assalamualaikum korang semuaaaaaaa....

Bergema2 macam masuk gua. kot-kot dah lupa. kot kot dah delete link kita ek. 

hehehe.

Korang-korang meh sini, nak citer pasal Toujours Advanced. Apa itu ? hehehe... 

meh duk sini rapat-rapat.


Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah akan dapat dilihat dengan jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu dan kulit tidak lagi kusam.

Mengecut dan menghilangkan jerawat.

Memudarkan parut jerawat dan jeragat

Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.

Kecilkan pori-pori di wajah.

Kulit semakin berseri dengan glowing efek dan cerah sekata seluruh badan.

Memperbaiki dan memperbaharui sel sel kulit mati 

Menganjalkan kulit dan kurangkan kedutan. Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah saja, juga perhatikan juga perubahan positif pada buah dada dan punggung (bagi wanita)

Penurunan berat badan apabila metabolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.

Semakin hari kandungan kolegen dalam badan kita berkurangan... Toujours Advanced Collagen Shots Terbukti tingkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.
.....

Selain itu, Toujours Advanced juga mempunyai kelebihan dari segi kesihatan.

1. Menstabilkan tekanan darah dan tingkatkan sistem imunisasi dalam badan.
2. Membantu menguatkan sendi-sendi
3. Membantu merawat resdung dan kencing manis
4. Membantu merawat dan mencegah kanser 
5. Membantu merawat dan mencuci buah pinggang.


... 
KORANG2 YANG NAK CUBA, TERUTAMA YG TINGGAL D KOTA KINABALU, 
BOLEH LAH WHATSAPP SAYA DI 011-1400-9605 OKAY ?

HEHE.. 

No comments