mood itu ke laut

Kemanakah mood untuk mem-blogging itu menghilang ? Aku pun tak pasti.

1. sebab aku malas nak bukak komputer hubby yanggggggg screen dia adalah LCD TV yg ntah berapa inci. Hubby ni adalah peminat flight simulator. So, kalau monitor biasa2 tu dia kata tak cukup realistik. Konon dia pilot, aku stewardess. how sweeettt. pramugari pakai baju kelawar khennn? :P

2. sebab aku malas nak buka lappy dia yg sangat la lambat nak start window. kekadang dah tunggu lamaaaaa, tetiba kena restart balik ? so the moods gone before clicking any browser pun. tsk. tak best sangattttt..

So, korang tau, aku sangat2 la rindu untuk mem-bloggin lagi. macam dulu2. cuma nya kalan nak mem-bloggin itu kena la dalam keadaan yang cepat dan tangkas. Sebab aku ada handbag yang tangkas dan lasak. :)

tapi inshALLAH, mood itu akan kembali semula. korang rasa?

:)