Yuhuuuu...


Hello Hye
Haha lama nya tak update blog. Tetiba update letak gambar hensom pakai spek rayban ... cecece. Bagi can okay ? Promise gambar ni je aku letak lepas ni, tak letak. hehehe

Sepanjang mendiamkan diri dari blog ini, bukan nya tak aktif online. Cuma lebih kepada instagram, FB (pun dah slowly berkurang). Ntah la, rasa bosan dengan perkara yang sama. Sometimes aku rasa tak best nak online FB sangat sebab lebih banyak menurunkan motivasi dan moral aku berbanding menaikkan motivasi. Begitu lah.

Di blog plak, aku tak tau apa aku nak merepek. Tk macam dulu, ada bnyk masa nak merangka ayat merepek. hehehe. sekarang sudah tua. sudah lebih fokus pada yang baik2. cewah...

AND sekarang aku dah start bisnes. Kecil2 je. Jangan la senyum sinis kawan. Aku nak gak berjaya macam orang lain. Kalau tak gerak sekarang, takkan aku expect aku maju di masa depan kan ? 

Slow nanti aku letak gak barang2 yang aku jual kat sini. heheheh... nak letak tak nak letak tak ? 

... yay or nay ?