Malissa Kiss White Me Up


First time nak buat review product, nebes. For the record, aku dah pakai Malissa Kiss masuk botol ke 2. Tapi Sebelum tu dah pakai sebotol KISS COLLAGEN. KISS COLLAGEN ni packaging lama. Ceritanya, dia dan re-branding sebab di Thailand sudah banyak skincare yang menggunakan nama "kiss", jadi Kiss re-branding kepada MALISSA KISS. MALISSA KISS ni lebih "mild" sebab boleh digunakan 3-4 kali seminggu, berbanding KISS COLLAGEN. KISS COLLAGEN mmg boleh pakai tak lebih 3 kali seminggu.. kalau tak kulit jadi mengelupas. Tapi dengan MALISSA KISS ni, boleh pakai setiap hari. Yeaaaa.....



Apa yang akan anda rasa selepas pemakaian MALISSA KISS. Kulit akan rasa lebih lembut, lebih cerah dan lebih anjal. Dan saya suka pegang kulit saya setiap pagi selepas semalaman menggunakan MALISSA KISS. KISS mmg terkenal dengan mengurangkan jerawat dan mencerahkan kulit, sememangnya MALISSA KISS lebih "best" dari KISS yang lama.



MALISSA KISS diperbuat dari bahan2 semulajadi yang sangat lembut walaupun untuk kulit yang sensitif. Jom kita tengok bahan-bahan yang terkandung dalam MALISSA KISS.


1. Ekstrak Pueraria Mirifica
Membantu menjadikan kulit lembut dan bercahaya (glowing and dewy)

2. Sel ekstrak batang bunga putih Madonna Lily yang berfungsi mengurangkan jeragat atau bintik-bintik hitam (melanin) dan juga sebagai agen anti-oksidan.

3. Ekstrak Barley -
Berkesan mengurangkan kedutan di muka.

4. Lidah Buaya -
Membantu menenangkan kulit wajah dan membuatkan kulit lembab dan halus.

5.Ekstrak Red Algae -
Membaiki dan mengembalikan kulit dari sinar matahari.

6.