a little update

Sudah ada laptop kecik pun susah betul nak cari masa untuk blogging. Nak salah kan Ammar tak boleh juga, sbb ada juga masa, tapi the list of "to-do" setiap hari tak pernah berakhir. Nama pun HOUSEWIFE. Kekadang rasa nak rehat. Tapi tak boleh boleh juga nak releks.

Konon minggu ni nak berehat di Kundasang, tapi tak dapat juga. Anak2 byk kelas dah skip. So, minggu ni nak tak nak kena teruskan kehidupan ... April IS A BUSY month. As for navy's wife juga, sebab bulan ni kan ada Navy Day and ALL. Navy Day tu sehari je, tapi acara dan aktiviti tu sebulan juga lah derang rancangkan.


inilah wajah kesayangan hamba. Penat pun untuk mereka dan kerana mereka... nanti free2 aku update lagi. mood please come back... i miss my old days.