Nothing important

Korang perasan tak sekarang ni masa sangat pantas berlalu. Pejam celik pejam celik dah bulan MEI. Rasa macam baru buat resolusi tahun 2015 (well actually saya dah start men'tua' sbab sangat cepat lupa, sudah lupa apa azam tahun 2015) Tapi rasanya ia tidak berubah sebab azam tahun 2014 pun tidak tergapai-gapai lagi. LOL. ;P


Itu tentang masa.


Dan korang perasan tak sekarang, hidup semakin "complicated" (i actually feel that). Life dan semakin cepat dan semakin complicated. Rasa nya 24 itu tidak cukup. Atau aku mmg gagal habis dalam perancangan kehidupan. I guess I am not a good time manager atau life organiser. Hahaha. Tak apa, hidup kan macam tu, jangan terlalu rigid. ye dok ?


Ammar pun sudah 14 bulan!!
My lil boy sudah big boy. Tambah pula sudah meninggi. Mmg saiz ala-ala Abi dia! hehehe...


ntah aku merepek apa, tapi itu lah dalam otak aku sekarang. Solat isya' yuk! Cecepat selesaikan tanggungjawab .... sebelum zzz... pastu tidur. mudah2an bangun dah kurus ;P

Good nite..

Effaezah